«

»

okt 13 2016

Vitorlázás: Érdi Mári nem babonás 13. a Világranglistán

Laser Radial hajóosztályban még Magyar versenyző nem állt ilyen előkelő pozícióban világranglistán, jelenleg a 13. helyen áll a Érdi Mári, amire mi is nagyon büszkék vagyunk!

Új-Dél-Wales-i Ifjúsági Bajnokságot követően nyomon követjük az ifjú hölgy szereplését:

“Az elmúlt héten kezdetét vették alapozó edzéseim. Néha egészen összezavarodom, hiszen mi magyarok általában “téli” alapozásról beszélünk, ami ugye ősszel már elkezdődik.

Itt Ausztráliában pedig tombol a tavasz és a helyi versenyek elnevezése is mindenféle “Sping Regatta”.

Hét elején kicsit meg voltam fázva és hűvös is volt, ezért hétfőn és kedden nem vitorláztam. Voltam pilates-en, nagyokat bicajoztam, szerdától pedig igen jókat vitorláztam és finomakat ettem.

A sok utazás, verseny után végre ezen a héten kialakult napjaim ritmusa, ismerkedtem a környékkel, kicsit shoppingoltam (nagyon tetszik az ausztrál öltözködési stílus:))

A bevásárló központban 5 percre bementünk egy “Kisállat Bolt”-ba, hogy a velünk lévő 3 éves Finn-t elszórakoztassuk egy kicsit. Ennek az lett a vége, hogy 2 óra múlva 2 jópofa kutyakölyökkel tértünk haza.(Leo és Raffe a nevük.)

Ja, és elkezdtem a felkészülést az érettségimre! Megvolt az első skype-os matek órám Ausztráliában!”

folyt.köv.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Az alábbi HTML kódok használhatóak: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>