«

»

máj 26 2017

Induljatok ismét csapatban! Az izgalom és a jó hangulat garantált

Egyre közelebb kerülünk a cégek, családok, baráti társaságok közkedvelt futóversenyéhez, a sok száz csapatot megmozgató, június 11-i 24. K&H mozdulj! maraton- és félmaratonváltóhoz!

Te már indultál az elmúlt években a Balaton és FélBalaton Szupermaratonon váltóban. Tudod, hogy az izgalom és a csapatért való küzdelem még jobban összekovácsolja a barátokat, kollégákat és a családot is. Próbáld ki ezt ezen az eseményen is, hiszen a jó hangulat itt is garantált.

Szervezz csapatot, hogy egymással és egymásért fussatok egy jót!

Június 7-én éjfélig még a kedvezőbb díjért nevezhettek!

ÚJDONSÁG! A maratonváltó 2017-ben már nemcsak 6 fős, hanem 2, 3, 4 és 5 fős váltóban is teljesíthető.

Technikai futómezt adunk az egyéni félmaratonistáknak, valamint a maraton- és félmaratonváltó csapatok tagjainak is.

A minimaraton-váltó tagjai pedig egy pamutpólóval lesznek gazdagabbak.

Kollégáid is szeretnek futni?

Hallottatok már a FUT A CÉG-ről? Egy idén már 9 állomásból álló eseménysorozat, melyet a legaktívabb cégek, munkahelyi közösségek számára hirdettük meg.

Ez az esemény az egyik állomása, és az egyik legnépszerűbb a cégek körében, tavaly közel 1000 céges csapat indult.

Egy igazi csapatépítés! Ez nem véletlen, hiszen itt a jó társaság, a kiváló hangulat csak közös sikert hozhat.

Szervezz egy – sőt több – fürgelábú, jókedvű csapatot a munkahelyeden, és legyetek részesei együtt egy fergeteges futó bulinak!

 

Egészségőr Kupa a 24. K&H mozdulj! maraton- és félmaratonváltón: Ismét külön versenyre hívjuk az egészségügy területén dolgozókból (orvosok, gyógyszerészek, pszichológusok, egészségügyi szakalkalmazottak) az egészségügyi felsőoktatási képzésben résztvevőkből (hallgatók, oktatók), vagy az egészségügyi alkalmazott kutatásban dolgozókból  álló 3 fős félmaratonváltó, vagy 6 fős maratonváltó csapatokat!

Jogi Fórum Kupa a 24. K&H mozdulj! maraton- és félmaratonváltón: Idén hatodik alkalommal hirdetünk külön versenyt a jogászokból, jogi területeken dolgozókból álló 3 fős félmaratonváltó, vagy 6 fős maratonváltó futócsapatoknak, mert fontosnak tartjuk, hogy e véleményformáló hivatás képviselői is hirdessék az egészséges életmód fontosságát.

Diplomata Kupa a 24. K&H mozdulj! maraton- és félmaratonváltón: A Külgazdasági és Külügyminisztériummal közösen, Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter védnökségével ismét külön versenyt hirdetünk a Magyarországra akkreditált diplomáciai testület – nagykövetségek, főkonzulátusok -, valamint a nemzeti kulturális intézetek munkatársaiból és családtagjaiból álló 3 fős futócsapatoknak.

3 táv közül választhattok:
24. K&H mozdulj! maratonváltó: 42.195 méter – 2-3-4-5-6 fős
24. K&H mozdulj! félmaratonváltó: 21.097,5 méter – 3 fős
24. K&H mozdulj! minimaraton-váltó: 5400 méter – 3 fős

Találkozzunk 2017. június 11-én az Ötvenhatosok terén!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Az alábbi HTML kódok használhatóak: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>