«

»

máj 23 2017

Triatlon: A napfény városában várja a sportolni vágyókat a SunCity Triathlon Team

Nemrég alakult meg a SunCity Triathlon Team, amely a dél-alföldi régióban amatőr és profi sportolók számára építene ki közösséget. Szilágyi Péter és Gábe Tamás alapította egyesület nyáron már gőzerővel dolgozna, korhatár nélkül várják az érdeklődőket, sportolni vágyókat.

Az alapítók dél-alföldi régiót összefogó triatlonklubban gondolkodnak. Első lépések gyanánt nyílt, mindenki számára ingyen látogatható edzéseket szerveznek Szegeden, és Csongrád megye más városaiban.
-Szerintünk ebben a sportágban nincs korhatár, minden korosztályt szeretettel várunk. A gyerekeknek különösen ajánljuk a triatlont, hiszen alapsportágakkal helyes mozgáskoordinációt sajátíthatnak el. Megtanítunk bárkit jó technikával futni, kerékpározni és úszni, sőt, a biciklizés esetében a közlekedési szabályok ismertetését is fontosnak tartjuk – árulta el az egyik alapító, Szilágyi Péter.

A tréningeket már rendszeresen 15-20 sportolni vágyó látogatja, külön felkészítést tartunk Spartan Race versenyekre, ezek mellett, gyermek- és felnőtt úszásoktatás is folyik az egyesületen belül, illetve nyártól Nyíltvízi úszóedzések is lesznek.
A csapat profi tagjai az idei versenyszezonban részt vesznek a Keszthely Triathlonon, az eXtremeMan Nagyatádon, Balatonman Füreden, a hosszútávú triathlon Európa Bajnokságon, az Xman Romania versenyeken. Ezek mellett a maratoni és fél-maratoni futóversenyeken is részt vesznek – árulta el Gábe Tamás.

Reméljük hogy minél több mozogni és sportolni vágyó amatőr, profi sportoló csatlakozik hozzánk a közeljövőben. Köszönjük a támogatást és a segítséget a High5 Magyarországnak, a Rudy Project Magyarországi forgalmazójának, és a Vrec-co Team-nek és nem utolsó sorban a sporthirugynokseg.hu oldalnak.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Az alábbi HTML kódok használhatóak: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>