«

»

jún 22 2017

III.Bence-hegyi Rock ‘n Roll Futás, csak vadaknak!

Augusztus 20-án reggel 8:30-kor rajtol el harmadik alkalommal a III.Bence-hegyi Rock ‘n Roll Futás. Háromféle táv közül választhatnak a futók: egy kör 5,2 km,2 kör 10,4 km, ha vad vagy a 3 kört neked találták ki ez 15,6 km! Ha még nem jártál a Bence-hegyen és nem ismerős a terep, tudnod kell, 1 kör 2,6 km lejtmenetet követően 2,6 km 95 méteres szintemelkedéssel jutsz vissza a versenyközpontba!

– A verseny rendezésének apropóját 2015.-ben az adta, hogy ott edzek és készülök a futó versenyekre. Amikor a felkészülési időszak elkezdődik, igazán a megyében nem nagyon lehet találni olyan hegyet, amely ehhez ideális lenne.

 

 

 

Minden tavasszal rendszeresen kijárok, és egy edzés közben álmodtam meg, hogy itt egy versenyt lehetne rendezni, mert velünk Fehérváriakkal szembe előnybe vannak azok a futók, akik hegyes-dombos vidéken élnek, és egy-egy verseny alkalmával, mi, Dunántúlról érkezők, bizony kapkodjuk a levegőt!

 

Az első évben kettő, tavaly már három körös versenyen lehetett indulni és idén is ez vár majd a futókra, a teljesítendő körök számát a futók maguk döntik el! – mondta portálunknak Kaufer Tamás főszervező!

Majd a következő verseny ajánlotta figyelmünkbe:
I. Kopaszkutya Rock ‘n Roll Terepfutàs – teljesítménytúra
2017. augusztus 27.-én vasárnap,
Rajt 9:00-kor, az eseményről további információ hamarosan…!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Az alábbi HTML kódok használhatóak: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>