«

»

Júl 13 2017

Ultratriatlon: Sikeres magyar szereplés a Tripla Ironman VB-n – Rokob a 100. Ironman teljesítésére készül

2017. július 7-9 -ig rendezték meg Bad Blumauban a 2. Tripla Ultra Triatlon Világbajnokságot. Az egyéni versenyben a benevezett 32 versenyző közül 25 vágott neki a távoknak, melyet 22-en sikeresen teljesítettek. Az időjárás változatos volt, a fülledt kánikulai melegtől a felhőszakadásokon keresztül a jégesőig.

Az úszást egy 25 méteres medencében rendezték, ahol 456 hosszt kellett teljesíteni.

A kerékpározás 200 körből állt egy 2,7 km-es pályán.

A futás 43 köre egy javarészt murvás 2,97 km-es körön zajlott. A hihetetlen egyéni drámákat hozó versenyen a Magyar versenyzők magabiztosan értek célba.

 

balról: Pötör Zoltán, Szabó Zoltán, Rokob József

Szeretném Nektek megköszönni azt a szeretetet és lelkesítést, amivel végig kísértetetek életem talán legnehezebb versenyén. Viki folyamatosan tolmácsolta a jókívánságaitokat, ami olyan erőt adott nekem, amit talán sosem éreztem még. A Ti sikeretek is a hétvégi, ahol a Tripla Ultra Triatlon Világbajnokságon nyolcadik helyezést értem el.
Olyan élményekkel lettem gazdagabb, melyeket elképzelni sem tudtam. Elképesztő történetek, csodás embereket, hihetetlen küzdelmek.
Még nem tudom, miként tudom ezeket megosztani Veletek.
Az biztos, hogy a Ti bíztatásotok és jókívánságaitok nélkül ezt nem tudtam volna megcsinálni.
Köszönök Nektek mindent! Köszönöm, Köszönöm. – Pötör Zoltán

Fontos elmondani, hogy Rokob Józsi élete 99. IM versenyét teljesítette a tripla Ironman végén, és július végére az eXtremeMan Nagyatád versenyre tervezi a 100. célba érést!

Forrás: Pötör Zoltán

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Az alábbi HTML kódok használhatóak: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>