«

»

Sze 14 2017

Újdonságok az idei K&H mozdulj! Balaton maraton és félmaratonon

A korábbi eseményekhez képest idén új távokkal, valamint új rajt- és célhelyszínnel várunk. S ha mindez nem volna elég, a Versenyközpont elhelyezkedése és a szállásfoglalás mikéntje is változik. A részletekért olvasd el cikkünket!

A K&H mozdulj! Balaton maraton és félmaraton versenytávjainak számbavétele sosem volt egyszerű feladat. Idén sem lesz az, pláne, hogy 2017-ben tovább bővítjük a választható távok sorát. A már megszokott távok mellett az alábbi négy új lehetőséggel várunk november 25-26-án Siófokon:

Ha egyéni induló vagy, a maratoni távot nemcsak 2 nap alatt és 3 részletben teljesítheted, hanem:

– egyéniben 1 nap alatt 3 részletben is: szombaton háromszor is rajthoz állsz, délelőtt teljesíted a maratoni táv harmadát, dél körül lefutsz egy félmaratont, majd levezetésként lefutod a maratoni táv hatodát; – egyéniben 2 nap alatt 2 részletben is: egyszerű a képlet: szombaton és vasárnap is futsz egy félmaratont.

A párosok pedig a 2 nap alatt 3 részletben teljesített maraton mellett az alábbi kombinációkat is választhatják:

– párban 1 nap alatt 3 részletben (új!): szombaton délelőtt a maratoni táv harmadát testvériesen megosztva, délután hasonló módon megfejelitek egy közös félmaratonnal, majd mindketten rajthoz álltok az 1/6 maraton versenyszámban;

– párban 2 nap alatt 2 részletben (új!): szombaton és vasárnap is futtok egy félmaratont, mindkettőt egyenlő arányban megosztva.

Idén a rajt- és célhelyszín is más lesz: Siófokon, a Petőfi sétányon vághatsz neki a választott távnak, és oda is érkezel majd vissza.

A korábbi évekhez hasonlóan idén is ajánlunk szállásokat, ám ettől az évtől a szállásfoglalást már nem rajtunk keresztül tudod bonyolítani, hanem közvetlenül a szállásadóval intézheted mindezt. Az ajánlott szállások listájáért kattints ide!

 

Még egy változás lesz, amellyel számolnod kell. Az esemény versenyközpontja a HOTEL HUNGÁRIA éttermében, a Petőfi sétány 17. szám alatt lesz. Mivel a versenyközpont a futóútvonalon található, így annak megközelítése a futások alatt csak gyalogosan lehetséges majd. Felhívjuk rá a figyelmed, hogy a versenyközpont közelében, a Petőfi sétányon nem lehet majd parkolni.

Az pedig ugye nem felejtetted el, hogy a sávos nevezés következő határideje hétfőn, azaz szeptember 18-án lejár!

forrás: futanet.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Az alábbi HTML kódok használhatóak: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>