«

»

nov 21 2017

A Balatonnál szombat este Lubics Szilvivel beszélgetünk

Kétnaposra tervezed a részvételt az idei K&H mozdulj! Balaton maraton és félmaratonon? Szuper, akkor gyere el este 7-re a Balaton Hotel konferenciatermébe, és hallgasd meg a beszélgetést Lubics Szilvivel!

A hazai ultrafutónők egyik legnagyobbikával egy rövid bevezetés után a nagy teljesítményekről és a Badwaterről beszélgetünk. A beszélgetést Simonyi Balázs Halálvölgy című dokumentumfilmjének bemutatója követi. A film egy rövidített változatát megnézheted idekattintva!

Az esti program arra is lehetőséget ad, hogy megvásárold Szilvi nemrég megjelent, Másfél nap az élet című könyvét, melyet a helyszínen dedikáltathatsz is.

A dedikálás egyéb időpontjai:
Szombat: 8:30-11:30, 14:00-16:00, esti program után

Vasárnap: 08:30-10:30, 13:00-15:00

A Másfél nap az élet című könyvet pedig megveheted online is, a Spuri Futóbolt webáruházában vagy személyesen a Spuri Futóbolt üzleteinek valamelyikében.

Siófokon idén zenés-táncos bulit technikai okok miatt nem tervezünk, de futóteljesítménye megünnepléséről senkit nem fogunk lebeszélni.
Megértéseteket köszönjük.

Találkozunk november 25-én, 19 órakor a Balaton Hotelben.

forrás: futanet.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Az alábbi HTML kódok használhatóak: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>