«

»

nov 20 2017

Atlétika: Dr. Baji Balázs a Budapesti Honvédhoz igazol

Dr. Baji Balázs a Kopp Békéscsabai Atlétikai Club olimpikonja, 2017.évi Világbajnoki bronzérmes gátfutója egy többfordulós tárgyalási sorozat után a Budapesti Honvéd ajánlatát elfogadta, s átigazol a budapesti klubhoz.

Balázs 13 éves korától sportol klubunkban, itt nevelkedett, itt érte el korosztályról- korosztályra a hazai és nemzetközi sikereit – itt vált világklasszissá.

Szeptemberben jelezte nekünk, hogy számára előnyös ajánlatot kapott. Klubunk vezetése és Békéscsaba Közgyűlése is tárgyalta az olimpikon megtartásának lehetőségét, ám mivel az ajánlattal a klubunk nem tudott „versenybe szállni”, Balázzsal barátságban válunk el egymástól. S továbbra is hálásak vagyunk azért, hogy 14 éven át, csodálatos eredményeivel öregbítette klubunk és városunk hírnevét! – nyilatkozta Tóth Sándor  ügyvezető igazgató.

Békéscsabán november 30-án egy ünnepség keretében találkozunk újra Balázzsal, s nem búcsúzúnk, hiszen Ő meghatározó példa továbbra is városunkban, klubunkban.

forrás:
Békéscsabai Atlétikai Club
www.bcsac.hu

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Az alábbi HTML kódok használhatóak: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>