«

»

dec 18 2017

33. SPAR Budapest Maraton Fesztivál – elindult a nevezés

A SPAR Budapest Maraton® Fesztivál az ország legnagyobb szabadidősport-eseménye, tavaly közel 32.000 résztvevő futott, gyalogolt a kétnapos esemény sokszínű kínálatának valamelyik távján.

Budapest első számú, őszi futófesztiváljára a klasszikus maratonisták mellett a rövidebb távos futókat is várjuk, sőt azokat az egyéni indulókat, baráti társaságokat és családokat is, akik talán életükben először kóstolnak bele egy ilyen esemény hangulatába.

33. SPAR Budapest Maraton® Fesztivál nemzetközi mezőnyében futhatsz maratont egyéni indulóként vagy párban. Ha maraton még nagy falat, választhatod a SPAR 30 km-s betétszámot is, melynek nevezői az útvonal 12. kilométerénél bekapcsolódva együtt futnak a maratoni mezőnnyel. A rövidebb távok kedvelői választhatják a SPAR 10 km-t, vagy a SPAR Maratonstaféta keretében megoszthatják a maratoni távot és az élményt barátaikkal, családtagjaikkal, kollégáikkal.

Gyere, és nézd meg a főváros legszebb részeit futólépésben. A 33. SPAR Budapest Maraton® Fesztivál garantáltan felejthetetlen élmény.
Tavaly 32000 futó döntött úgy, hogy részt vesz a főváros legnépszerűbb futófesztiválján!
2018-ben Te is köztük lehetsz! A vasárnapi távokra már nevezhetsz!
Ne feledd, ha 2018-ra Spuri Aranykártyás lettél, kedvezményedet máris, erre a nevezésre is használhatod!

A vasárnapi távok – 2018. október 7.:
– 33. SPAR Budapest Maraton®
– SPAR Maratonstaféta (4 fős csapatoknak)
– SPAR Budapest Maraton® párban
– SPAR 30 km
– SPAR 10 km

Az esemény a Fut a Cég és a Fut a színház sorozat egy-egy állomása.

 

Forrás: futanet.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Az alábbi HTML kódok használhatóak: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>