«

»

dec 13 2017

Élő közvetítés: Gyeplabda Magyar Terembajnokság 2. forduló

2017. december 17-én 10:00-kor kezdődik a 2017-2018-as Magyar Terembajnokság második fordulója. Jó mérkőzések lesznek, gyertek, nézzétek meg a helyszínen. Ezt a fordulót a STREAMSPORT élőben közvetíti, szóval vissza lehet nézni a szép gólokat, a vitás helyzeteket, akár a helyszínen is.

Az első forduló történései röviden:
A hétvégén, a Soroksári Sportcsarnokban elkezdődött a 2017-2018-as férfi NBI-es terembajnokság. A címvédő Lifting Trade Soroksári HC és az Építők HC I. is jól kezdett, mindkét mérkőzésüket megnyerték a csapatok és ezzel vezetik a bajnokságot. Nagy meccset hozott a – korábban egy csapatot alkotó – Szt. László DSE – Olcote HC összecsapása is, melyet végül is a Szt. László DSE nyert meg (3-1). Kétségkívül a nap szenzációját az Építők HC II. csapata szállította: az alaposan megfiatalított csapat 6-0-ra legyőzte a POSTAKOMP Soroksári HC II csapatát.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Az alábbi HTML kódok használhatóak: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>