«

»

Már 12 2018

Befutóéremmel várunk a 7 km-s Telekom Midicittán

Mivel az idei Telekom Vivicittá Városvédő Futás visszaköltözik a Margitszigetre, újra 7 km-s távon futhatsz, ha a Telekom Midicittát választod. Ha pedig sikeresen célba érsz, a teljesítmény mellett egy éremnek is örülhetsz!

Telekom Midicittá 7 kilométeres útvonala bárki számára leküzdhető, akit foglalkoztat a futás gondolata, elkezdett már futni, vagy tervezi, és még a napokban hoz egy döntést arról, hogy rajthoz áll a város futóünnepének első napján délután.

Kezdő futóként sincs mitől félned, inkább iratkozz fel a Telekom Midicittára felkészítő ingyenes e-edzésprogramunkra, melynek keretében háromhetente (kiküldve) célzott edzéstervvel segítjük a felkészülésedet. A hathetes edzésterv március 5-én, vagyis a hét elején indult el, még nem késő becsatlakozni.

Telekom Midicittá útvonala a Margitsziget zöldjében kacskaringózik, majd tesz egy pár kilométeres kitérőt az újpesti rakpart és Újlipótváros felé is.

A táv minden nevezője egy technikai futópólóval lesz gazdagabb, a sikeres célba érkezőknek pedig az alábbi érmet akasztjuk a nyakába:
Forrás: futanet.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Az alábbi HTML kódok használhatóak: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>