«

»

ápr 26 2018

Sikeres célba érkezést várok!

Fazekas András csapatvezetőt kérdezem a Miskolc Rallye előtt.

Kertész Krisztián – Velezdi Eszter
Opel Astra OPC – FA-ZE Tyre Repair Kft.
HELL 24. Miskolc Rallye – 2018.04.27-29.

Az új versenyzőid a Lavanttalon is szépen teljesítettek, most hétvégén jön a Miskolc Rally. Ismét új pályák várnak rájuk.
– Ez így van, jön a Miskolc rallye, ami hazai verseny számunkra, így nagyon várjuk a hétvégét. A programot fürkészve, szombaton egy mindenki számára új pálya, a Gagyvendégi lesz, a többi azért volt már valamelyik irányban. Vasárnap meg a klasszikus Miskolci pályák lesznek, amikkel azért képben vagyunk.

A három gyorsot jó párszor kell majd teljesíteniük. 6,3km-től a 11,45 kilométeresig lesznek a hosszok. Nem is sok, de nem is kevés. Több viszont amihez a sprinteken szoktak. Mint tudjuk a kocsinak meg sem kottyan annyi táv, a pilótákkal mi a helyzet?
Az etap kocsikázás tűnik kicsit soknak, de a gyorsok izgalmasnak lesznek. Összesen két sprinten indultak mióta nálam versenyeznek, és mentek már összesen vagy nyolc versenyt. A versenyzők, bírni fogják, így sem bennük, sem a kocsiban, nem kételkedem!

Lavanttal Rally óta történt fejlesztés a kocsin?
– A Lavanttal rally óta történtek változtatások, amiktől stabilabb működést várunk, például a kuplung teljes felújítása, és ami a stoppert illeti, azzal pedig Hadik András foglalkozott, amiért külön köszönet! Így szinte teljesen új lengéscsillapítókkal is tudtunk a kocsin fejleszteni.

Új verseny, jó autó, hat gyors. Mit is vársz el a versenyzőidtől?
– A versenyzőimtől, és az autótól sikeres célba érkezést várok, de Krisztiánt ismerve, és itthon is van, ezért azt gondolom nem csak a P13 kategóriát szeretné megnyerni.

Köszönjük Partnereink segítségét: MIHIDRA KFT., KISS ZSOLT EV., NATURGOLD FARM, FIRE-CREW KFT., ZSOMAR-KER KFT., MAGYAR IPAR KFT., T-FOREX KFT., R-PEX 2000KFT., KOKO EXPRESS, BLACK POINT ALAPÍTVA 1991 KFT., KERÉKGYÁRTÓ ÉS TÁRSA KFT., UNIFY KFT., ANDREZOL-NET KFT., D.D.Z.-MED KFT., ADÓ-DÓ PLUSZ KFT., BEST-TYRE GUMI, HORVÁTH KFT., KARTEL 97 BT., H-EURO CONSULT BAU KFT., ASSIST -TREND ÉSZAK KFT., SPÉCI KOMPLETT KFT., TT SPEED KFT., DELTA HUNGÁRIA ÉPÍTŐ KFT., FÉLIX PROFESSIONAL KFT., UNILUB CASTROL NEMZETI IPARI DISZTRIBÚTOR., BÚTORSTRONG BAU INVEST KFT., GLS WESTPARCEL KFT., WEST-START CSOMAGSZÁLLÍTÁS RAKTÁROZÁS KFT., BAR-POR-TRANS KFT., KARCHER., INTERDAIRY HUNGÁRIA KFT., BAROMFIUDVAR 2002 KFT., KELET-METÁL KFT., DANKO TRANS &BAU KFT., TÜF Szerviz – Nyíregyháza, Mátészalka, Fehérgyarmat, Szolnok, Vídia Csavarszaküzlet.

– Hajósi Miklós –

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Az alábbi HTML kódok használhatóak: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>