«

»

Júl 27 2018

A családot se hagyd otthon | Van már úszásért járó pontod?

Idén is szuper családi programmal várunk augusztus 4-én a Velencei-tónál, egy jó kis csobbanásra, és egy kis úszással kombinált túratriatlonra. De az úszást akár ki is hagyhatod, és teljesítheted a túraduatlont.

Gyűjtöd az Ötpróba pontokat? Az 500 méteres úszótáv teljesítésével, már tiéd is az 1 pont. Ha pedig csak egyszerűen csak jól szeretnéd érezni magad, sportolnál egy kicsit, vagy inkább egy nagyot, akkor gyere augusztus elején Gárdonyba a 9. K&H mozdulj! velencei tóúszás és túratriatlon eseményre!

Időpont: 2018. augusztus 4. (esőnapok: augusztus 5., 11., 12.)

Helyszín: Gárdony, Sport Beach

Hozd magaddal a családot is! Az esemény valamennyi sportágában lehetőség van arra, hogy az edzettségeteknek megfelelő távot válasszátok.

A tóúszásra S, M, L és XL távokon lehet nevezni. Az 500 méteres S táv bárki által teljesíthető, ez lehet a gyerekek úszószáma vagy az olyan családtagoké, akik ritkán és keveset úsznak.

Az edzettebbek indulhatnak az 1500 méteres M, a 3000 méteres L vagy a 6000 méteres XL távokon.

Ha egész napos szabadidős programot kerestek, akkor válasszatok a túratriatlon kombinációi közül. A Velencei-hegységben történő túrázás akár családi eseményként is remekül megállja a helyét.

Részletek az úszásról.

Részletek a túratriatlonról.

Részletek a túraduatlonról.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Az alábbi HTML kódok használhatóak: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>