«

»

aug 02 2018

Generali Runner’s World Run, a hatodik – már csak pár hely kiadó az idei versenyre-

A Maratonman versenysorozat idei állomásai közt a harmadik, de a Night Run történetét tekintve már hatodik alkalommal rajtol el augusztus 4-én a Generali Night Run Budapest, a főváros egyik legszebb és legizgalmasabb nyári futóeseménye. Idén teljesen új útvonalon: 7, 14 és 21 km-t teljesíthetnek a versenyzők, a szabad helyek pedig rohamosan fogynak.

Budapest Európa egyik legszebb fővárosa, amely éjszaka egy egészen más arcát mutatja – ezúttal a futás kedvelőinek. A sportot és az éjszakai városnézést összekötni vágyók 2018-ban új útvonalon, a Budai Vár, az Attila út, a Várkert Bazár és a Váralagút érintésével versenyeznek.

 

A rajt és egyben a célterület újra a Várkert Bazár, ahová érdemes hamarabb kilátogatni; a szervezők már délután sportszakmai expóval várják a futás iránt érdeklődőket. A kivilágított város mellett a hangulatról DJ-k, egyedi fény installációk és más programok gondoskodnak. A hőségben kiemelt figyelmet fordít a Maratonman csapata a frissítésre; a gyümölcs, a víz és a további megszokott kínálat mellett komplett BioTechUSA frissítés vehető igénybe. Aki még nem nevezett, az augusztus 3-áig megteheti a Pacsirtamező u. 3-ban található Maratonman Óbudában, valamint a verseny helyszínén, a Várkert Bazárban, augusztus 4-én, 14:00-tól. Kedvcsinálónak: a rajtcsomagban egy 7900 Ft értékű Mizuno technikai póló, a helyszínen pedig egy üveg Varga bor várja a nevezőket.

Időpont: 2018. augusztus 4.
Rajt: 21:45-től kezdődően

További információk: http://futas.maratonman.hu/

 

A Generali Night Run Budapest verseny miatt a fővárosban a következő korlátozások várhatók.

Útvonal részletes térképe ITT található.

A forgalomterelés kiemelt szakaszai a teljes útvonalra:
2018. augusztus 4-én 6:00 és 2018. augusztus 5-én 8:00 között TELJES LEZÁRÁS a Lánchíd utcán és az Ybl Miklós téren. A Clark Ádám téri körforgalom Lánchíd utcai és Váralagút felé tartó ágán TELJES LEZÁRÁS lesz érvényben augusztus 4-én 19:00 és augusztus 5. 00:30 perc között, az autós forgalom a Fő utcában és a Lánchídon mindkét irányba közlekedhet.

Forgalomkorlátozás és forgalmi rend változás várható a Hunyadi János utcában, a Palota úton és a Váralja úton, 2018. augusztus 4-én 21:30 és 2018. augusztus 5-én 00:30 között.

Az Attila út Döbrentei utca és Alagút utca közti teljes szakasza lezárásra kerül, valamint megállási tilalom lesz érvénybe augusztus 4-én 19:00 és augusztus 5. 00:30 perc között.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Az alábbi HTML kódok használhatóak: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>