«

»

aug 18 2018

Sprint távú Triatlon Európa-kupa Székesfehérváron

Augusztus 25-én szombaton Sprint triatlon Európa-kupának ad otthont Székesfehérvár.A versenynek az Alba Triatlon SE is nagy reményekkel vág neki, hiszen a csapat két kiválósága, Dévay Márk és Zsombor is ott van a férfiak hetven fős mezőnyében. Mindkét sportoló jó esélyekkel indul, egyértelműen az élmezőny a cél.

A rendezvényeket megelőző sajtótájékoztatón Mészáros Attila alpolgármester elmondta, nagyon elégedetten tekint vissza az idei székesfehérvári sporteseményekre, erre most még rá lehet tenni egy lapáttal, és emiatt sajnálja is, hogy már a végéhez közelít a nyár. A szervezőbizottság elnöke, Skoff Gábor örömteli növekedésről beszélt a fehérvári csapatot illetően, a fiatal egyesületnél már most jelentősen megugrott a sportolni vágyók száma. Hozzátette, egy Európa-kupa remek lehetőség, hogy még többen megismerhessék a triatlont.

Dévay László, az Alba Triatlon edzője a fiait is érintő, rendkívül sűrű versenynaptárról szólt. A nyári időszakban rengeteg világ- és Európa-kupát rendeznek, amelyek miatt a Dévay testvérek programját is a folyamatos utazás és versenyzés teszi ki. Ezzel együtt is szeretnének hazai környezetben a lehető legjobban szerepelni.

Pénteken a pályabejárással indul az Európa-kupa programja, a futamok pedig szombaton zajlanak. A női versenyzők 13 órakor, a férfiak 15.15-kor kezdenek.. (forrás: http://www.szekesfehervar.hu)

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Az alábbi HTML kódok használhatóak: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>