«

»

okt 16 2018

Ismét rekordot döntött az NN Ultrabalaton – 22 perc alatt megtelt a rajtzóna –

54 nap, 54 óra és 37 perc – az elmúlt pár év statisztikája az NN Ultrabalaton nevezésével kapcsolatban; ehhez most csatlakozott a 22 perc, idén ugyanis ennyi kellett ahhoz, hogy telt házas legyen a 2019. évi verseny.

Idén soha nem látott gyorsaságra volt szüksége azoknak, akik biztosítani akarták helyüket az UB csapatversenyén, mert az 1250 hely pillanatok alatt betelt. A csapatok várólistáján már most hétszázan vannak, számukra még van esély a bejutásra, mert a foglalót határidőre be nem fizető csapatok helyei innen kerülnek feltöltésre.

Ahogy tavaly, idén is megvizsgálják a szervezők az UB bővítésének lehetőségét, erről a későbbiekben az NN Ultrabalaton Facebook-oldalán tájékoztatnak.

Az NN Ultrabalaton Európa egyik legismertebb és legnagyobb tömeget megmozgató futóversenye, amelyen a résztvevőknek 221 kilométert kell megtenni egyéniben, csapatban, vagy akár kerékpáron. A csapatban futók összlétszáma várhatóan eléri majd a tizenháromezret, de a teljes lélekszám – a verseny hétvégéjén – a Balaton körül akár tizenhatezer is lehet, a kísérők és a kerékpáros résztvevők miatt. Az esemény amellett, hogy kiváló csapatépítő tréning, az egyéni indulók számára is kuriózum – ez a verseny ugyanis az ultrafutók álmának számító Spartathlon hazai kvalifikációs versenye.

 

Az egyéni és a kerékpáros nevezések október 29-én nyílnak!
Bővebb információk: www.ultrabalaton.hu
Folyamatosan frissülő hírek: https://www.facebook.com/ultrabalaton/

forrás:

Varga-Berecz Krisztina
Balatonman Triatlon Kft.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Az alábbi HTML kódok használhatóak: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>