«

»

feb 13 2019

Idén is lesznek Rock ‘n Roll futások

(fotó:DonRazzino)

Tizennégy évvel ezelőtt nem gondoltam volna, hogy  megér majd ilyen idős kort, és egyeseknek ez „kötelező” felkészülő verseny lesz majd -mondta hétvégén a Balboa közösségi futás után kicsit fáradtan Kaufer Tamás ötletgazda!

Sőt kicsit tovább megyek – folytatta, álmomban sem gondoltam arra, hogy létszám korlátot vezetünk majd be, és egy-két héten belül betelik a létszám, és várólistás lesz az esemény!

Családommal és néhány állandó segítővel együtt évről évre kemény feladat az esemény lebonyolítása, de a versenyt követő időszak pozitív visszacsatolása mindig megerősít minket abban, hogy nem dolgozunk hiába!

Idén rendhagyó módon Húsvétra került az esemény, de van, ami állandó! Most is három táv közül lehet választani 15 km a leghosszabb táv, itt szokás szerint elég gyorsan fogynak a nevezések, középtávnak számító 5 km és a gyermekeknek az ingyenes 1 km!

Nevezni itt tudsz a Vérteskozmai eseményre

A másik eseményed is jubilál idén, erről mit lehet tudni?
Igen öt évvel ezelőtt indult útjára a Bence-hegyi Rock ’n Roll, amit Vad futóknak rendezünk – mondta immár mosolyogva! Egy kör 5,2 km és ez tartalmaz körönként közel 100m szintkülönbséget! Eddig három kör volt a maximum táv, de engedtünk a futók kérésének és a szülinapon lehet majd egy bónusz kört is futni, amivel majdnem félmaratoni táv jön össze! Itt azért keményen összeadódik a szint is (400m) ezt viszont már tényleg felkészült futóknak ajánlom, kiváló felkészülés lehet az őszi hosszabb versenyekre…. Ja és idén is augusztus 20.-án kerül majd megrendezésre!

Nagyon fontos még még megjegyezni, hogy mindkét futásunkon lehet indulni fogyatékkal élő sportolóknak is, hiszen a Suhan! Alapítvány futói rendszeresen indulnak nálunk az épp futókkal együtt!

Nevezek az  5. Bence-hegyi Rock ’n Roll Félmarathonra

Tavalyi esztendőben több versenyen is találkoztunk Veled, ahol segítettél a Szervezőknek, idén is lesz ilyen esemény?
Igen lesz, de ezek az események sem Rólam, hanem a versenyzőkről szólnak! Jó érzés mikrofonnal a kézben szurkolni a teljesítőknek, kicsit olyan mintha én is részese lennék az Ő sikerüknek!

Néhány esemény ahol találkozhatsz Kaufer Tamással az idén:

05.04.
Európa napi emlékfutás

05.17-19 Tihanyi belső tó
Baranyai Máté új verseny

05.25
Knauf Tihany félmaraton

06.08
Székesfehérvári Zenemanók
Vad zenészek és nem zenészek belvárosi futása

07.07
Fehérvár félmaraton

09.19.
Napfelkelte félmaraton

09.07.
Szőlőskör
Balatonszőlős

09.14.
Mapei Szigliget félmaraton

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Az alábbi HTML kódok használhatóak: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>