Impresszum

SZOLGÁLTATÁSAINK:

Élő internetes közvetítés
Cégünk Magyarországon elsők között alkalmazza a professzionális minőségű internetes video streaming megoldásokat.

Az Interneten közvetített kamerakép a műholdas televíziós közvetítéseknél is szélesebb körben elérhető. Lehetővé teszi, hogy az esemény iránt érdeklődő, de azon nem jelenlévő honi érdeklődők is betekintést nyerhessenek élőben az aktuálisan zajló eseménybe, ezzel is növelve az esemény látogatottságát. Sőt, az internet kinyitja a kaput a nagyvilág felé.

Ezen szolgáltatásunk segítségével az Önök által szervezett esemény olyan eddig nem számolt nagyszámú hazai érdeklődőt vonz majd, mely az esemény szponzorait, támogatót még inkább kiszolgálja, elégedetté teszi.

A szolgáltatás további előnye, hogy a megrendelő olyan nemzetközi téren is elismerést kiváltó referenciára tehet szert, amely egyrészt az esemény szervezőinek hírnevét öregbíti, másrészt a jövőbeni nagyszabású terveit segítheti.

Szolgáltatásunk tovább mutat a jelenlegi internetes videó felhasználásokon, és élménnyé varázsolja minőségével az internetes közvetítéseket, illetve azok visszanézését.

Technikai, illetve tartalmi kérdéseit és észrevételeit elküldheti szerkesztőségünk e-mail címére!

Videó készítés
Az eseményről az élő rendezői képet a helyszínen digitálisan rögzítjük, majd a megrendelő igénye szerint DVD anyagot készítünk belőle. A végső anyagot feliratozzuk, és a megrendelő minden extra igényét igyekszünk kielégíteni.

Lehetőség van a rendezvényről videó készítésére közvetítés nélkül is.
Fotózás
Vállaljuk fotók készítését, sport és kulturális rendezvényekről!

Rendezvények esetében a kezdést megelőző időszaktól egészen a rendezvény végéig megörökítjük a legfontosabb pillanatokat, amit tárhelyünkön meg is jelentetünk
, ahol a rendezvény résztvevői és hírügynökségünk látogatói is megnézhetik felvételeinket, ezzel is emelve a rendezvény szolgáltatásainak körét.
A fotók az esemény után DVD-n kerülnek átadásra a megbízó részére!

Szerkesztőségi email címünk, melyre elküldheti témajavaslatait és technikai észrevételeit is.

A honlap működtetője: a Best Média Tanácsadó és Szolgáltató Kft.

A szerkesztőség címe:
1092 Ráday u 59. III. 2.

A kiadásért felelős:
– Mohilla Tamás 

A szerkesztésért felelős: Pantocsik Ferenc
Központi telefonszám (Pantocsik Ferenc):
06706740121

Értékesítés:
Online megjelenési lehetőségesekkel kapcsolatban kérjük, az info@sporthirugynokseg.hu e-mail címre írva keresse kollégáinkat!

Portálunk MTI Hírfelhasználó