gépkölcsönzés Budapesten
Életmód

Itt érdemes gépet bérelni Budapesten

A BPGép, egy Budapest szívében működő gépkölcsönző vállalat, azoknak nyújt megoldást, akik építőipari vagy kerti munkákhoz keresnek megbízható gépeket. A vállalat célja, hogy ügyfeleinek egyszerű és kényelmes megoldást biztosítson a gépek hozzáféréséhez, legyen szó kisebb otthoni felújításról vagy nagyobb építkezésről.

A BPGép szolgáltatásai és bérlési feltételei

A BPGép széleskörű gépkínálatában megtalálhatóak a betonkeverők, falhoronymarók, gyepfelszedő gépek, rönkhasítók, ágdarálók, fűkaszák és láncfűrészek, valamint falszkennerek, rotációs kapák és vizes lapvibrátorok.

A vállalat kiemelten figyel arra, hogy ügyfelei a legmegfelelőbb eszközöket kapják a szükséges munkákhoz. Szakértő munkatársai segítséget nyújtanak a megfelelő gép kiválasztásában és szükség esetén az eszközök beszerzésében és kiszállításában is.

A bérlési folyamatot a cég egyszerűvé és kényelmessé kívánja tenni, Budapest egész területére vállalják a gépek kiszállítását, biztosítva ezzel a rugalmas és hatékony munkavégzést. A gépkölcsönzés feltételei között szerepel a személyi igazolvány és lakcímkártya bemutatása, valamint a géptípustól függő kaució befizetése.

A BPGép gépkölcsönzési díjszabása a weboldalon feltüntettek szerint történik. Amennyiben a bérlési idő túllépi a megadott keretet, a díjazás a késés hosszától függően változik: 4 órán belüli késés esetén fél napidíj, ezt meghaladó késésnél pedig a teljes napidíj kerül felszámításra.

A cég bizonyos eszközei esetében számítani kell további költségekre is, mint az üzemanyagköltség, olaj, vagy a kopó alkatrészek cseréje. A BPGép minden bérlési feltételt részletesen és átláthatóan kommunikál, ezek a weboldalukon is megtekinthetők.

Gépkölcsönző Budapest – Akár szállítással – BPGép

Cím: Budapest, Maglódi út 117, 1108 Hungary

Telefonszám: +36300900468

Szólj hozzá

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük