woman using her smartphone
Életmód

Freemail fiók egyszerűsége

A legnagyobb hazai ingyenes levelezőrendszer már több, mint 2 millió felhasználóval büszkélkedhet. Nem is csoda, hiszen költségmentes, felhasználóbarát és egyszerű a használata. A Freemail belépéshez csak internet szükséges.

A regisztráció után a Freemail bejelentkezés csak egy pillanatba kerül. Nyissuk meg a weboldalt, adjuk meg a regisztrált felhasználónevet és jelszót, majd kattintsunk a belépésre. Az oldal egyenesen a bejövő levelekhez irányít.

Ezeket érdemes beállítani

Az egyszerűség kedvéért van arra lehetőség, hogy a Freemail bejelentkezés során beállítsuk azt, hogy az adott számítógépen vagy telefonon maradjon bejelentkezve az e-mail fiókunkba. Ehhez csak annyit kell tenni, hogy pipáljuk ki a ’maradjon bejelentkezve’ opciót.
Fontos, hogy ezt az opciót csak saját számítógépen, laptopon vagy telefonon alkalmazzuk, hiszen ilyen esetben azonnal a mi fiókunk nyílik meg.

Amennyiben nem szeretnénk, hogy azonnal a beérkező levelekhez irányítson az oldal, viszont nem szeretnénk minden egyes alkalommal megadni felhasználónevet és jelszót, akkor a böngészőnek van olyan opciója, hogy elmentse az adatokat. Ezt követően csak a belépés gombra kell kattintani. Ezt a böngésző beállításainál lehet intézni.

Olyan esetekben, ha egy megosztott számítógépen vagy laptopon keresztül nézzük meg a leveleinket, ha végeztünk, győződjünk meg a kijelentkezésről! Ezzel megelőzhetjük, hogy illetéktelen személy férjen a Freemail fiókunkhoz.

Összességében a Freemail levelezőrendszer praktikus és felhasználóbarát, nem is véletlen, hogy több, mint 2 millió felhasználója van.

Szólj hozzá

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük