photography of couple holding hands
Életmód

Hogyan pasizz be gyorsan?

Egyedül vagy és jönnek az ünnepek? Szeretnél te is korcsolyázni kéz a kézben, netán együtt menni valakivel a legújabb filmbemutatóra? Igazából azt sem tudod, hogyan kezdj neki? Most kaphatsz néhány tuti jó tippet, ha elolvasod a cikkünket.

Biztosan te is voltál már úgy, hogy tetszett neked egy pasi, és ez kölcsönös is volt, mégsem lett belőle ismerkedés.

A férfiaknak mindenről megvan a maga véleménye

Nos, a férfiaknak is megvan minderről a maga véleménye. Nézzünk meg néhányat közülük. Az egyik jó tanács, hogy ne közönségesen, de tűnj ki a tömegből. Azaz észre lehessen téged venni.

Ha elmész valahova, ne rikítóan öltözz fel, de megakadjon rajtad az ellenkező nem szeme. Legyél érdeklődő, mondja egy másik pasi. Sokszor megakad ugyanis egy lányon a szemük, ám az a lány úgy viselkedik, mintha nem érdekelnék a körülötte lévő idegenek, ezért a férfiak oda sem mennek hozzájuk.

Nézz rá a férfira, aki tetszik neked! A szemezés sokat elárul a nő szándékáról, így a férfi is felbátorodik. És mosolyogj, mosolyogj! Ha egy férfi kezdeményezni akar, vár egy kis biztatást – ha még csak rá sem mosolyogsz, nagy valószínűséggel oda sem megy hozzád.

Nézzünk további pro tippeket! Az egyik legfontosabb, hogy semmit se vegyél túl komolyan, ne aggódj rajta. Az életet élvezni kell, és nem szorongani mindenen. Ez persze nem azt jelenti, hogy ne végezd el a munkádat becsülettel, vagy hogy lezserkedj el mindent. Pusztán csak azt, hogy ahogy mondani szokták “ne görcsölj rá” a dolgokra, így a párválasztásra sem.

Járj el szórakozni, de csak a barátnőiddel. Időnként menj el egy moziba egyedül, vagy ülj be ebédelni egy étterembe. Legyél vidám; a szomorú, megkeseredett embereket senki sem szereti. Ez persze megint nem azt jelenti, hogy örökös vigyort kell erőltetned magadra, de ügyelj arra, hogy mit sugárzol ki magadból a külvilág felé.

És mondani sem kellene, de mégis hozzáfűzzük: adj magadra! Járj el rendszeresen kozmetikushoz, fodrászhoz, és talán az egyik legfontosabb az, hogy sportolj. A mozgás nem csak egészséges, de jókedvre is derít, amitől még vonzóbb leszel.

Szólj hozzá

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük