a woman showing her smartphone
Életmód

5 tipp, hogy a srác jobbra húzzon Tinderen

Szóval nem csak az idő szomorkás, hanem te is, mert még nincs egy srác, akivel karácsonykor is randizhatnál? Ne búsulj, azért vagyunk itt, hogy segítsünk néhány jó tippel. A Tinder népszerűsége nem csökkent az elmúlt években, és ennek oka többek között egyszerűségében rejlik. Valójában nem nehéz rávenni a srácokat, hogy jobbra húzzanak a profilodat látva, csak néhány ügyes trükk kell hozzá.

A nők trükkjei

A nők sok rafinált trükköt bevetettek már az évszázadok során, hogy férjhez tudjanak menni, és bár ma már nem mindig ez az elsődleges cél, azért most sem vagyunk restek némi ravaszságot bevetni a jó cél érdekében. Ezek egyike a rafinált sminkek, cseles és csábos szabású ruhák, no és természetesen a különböző applikációk, és társkereső online oldalak, ahova beregisztrálunk, hogy bevessük mindazon trükkök sorát, amik arra hivatottak, hogy a legjobb partnert kifogjuk a “halpiacon”.

Párt találni most sem könnyű, annak ellenére, hogy már ki sem kell otthonról mozdulni. Elég kényelmesen elhelyezkedni a karosszékben, egy finom pohár borral a kezünkben és máris megnyílik előttünk a lehetőségek tárháza.

Az első, mint mindig, hogy jó legyen a profilképed. Nem kell száz fotó, csak kettő-három – de azok jók legyenek, és semmiképpen se szelfik! A szelfi olyan mértékű magányt sugall, hogy senkid sincs, aki legalább egy képet lőne rólad. A képek között ügyesen válogass, legyél rajtuk lendületben, mozgalmas legyen, még akkor is, ha éppen egy tó partján üldögélsz rajta.

Magadról kreatívan írj, viccesen – itt is igaz a mondás, a kevesebb néha több. A régi sérelmektől kíméld meg olvasódat, az az igazság, hogy senkit sem érdekel, hogy kiben csalódtál, mikor és hányszor. Írd le pontosan, hogy kit keresel! Egy kis kommunikáció pedig mindig jól jön, írhatsz ilyesmit pl. hogy “Meséld el, merre jártál legutóbb nyaralni.” Ha pedig párok lettetek Tinderen, de mégsem ír, lehet, hogy csak arra vár, hogy te írj neki először. Elvégre is, a 21. században vagyunk, nem igaz?

Szólj hozzá

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük